Molino.jpg
Hogyan_tamogathat_minket.jpg
Hogyan támogathat minket?    

Megosztás

Tisztelt Támogatónk!

Ahhoz, hogy minél több gyermeken, egyre többet és többször lehessen segíteni, nagyon sok nemes szándékú és önzetlen adományozó szükséges. Célunk, hogy adományozóink bizalmát szolgáltatásaink hatékonyságával nyerjük meg. Adomány-forintjainkat megsokszorozva nyújtunk támogatást a bajba jutottaknak.
Alapítványunk munkáját az alábbi módon támogathatják:

A fentiekben felsorolt, úgymond hagyományos támogatási módok mellett gyakran előfordul, hogy ezektől eltérő formában kívánnak segíteni. Ilyen – az adományozási gyakorlatban már rég elfogadott – szponzorálási lehetőségek például: jótékonysági rendezvények; hagyatékból, gyűjteményekből származó tárgyak; tevékenységünket elősegítő szolgáltatások; más, egyéni ötletből fakadó szellemi és anyagi javak felajánlása;
önkéntes tevékenység – ami nélkülözhetetlen a karitatív munkánkhoz.
Amennyiben tehát egyéb módon áll szándékában Alapítványunkat támogatni, kérjük, hívja fel a (+36-1)/296-2486 telefonszámot, esetleg írjon levelet a 1368 Bp., Pf.: 244 levelezési címre, vagy az info@mentoov.hu e-mail címünkre.
Kérjük segítsen, hogy segíthessünk!
Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A támogatás összegéről adóigazolást állítunk ki, melynek összege 2010.január.01-től (Tao.tv.7.§/7.bek.) nem képezi a társasági adóalap részét , összege egyéb ráfordításként elszámolható. Alapítványunk a Tao.tv.8§(1) d) pontjának figyelembe vételével nyilatkozik arról, hogy jelen támogatás összegétől függetlenül tevékenysége nem veszteséges. Továbbá arról, hogy vállalkozási tevékenységet nem folytat.

ÖNZETLEN ADOMÁNYOZÁSI SZÁNDÉKÁT ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

 

Megosztás

látogató számláló 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hírek, aktualitások Magunkról Tevékenységünk Hogyan támogathat minket? Közhasznúsági jelentés Az SZJA 1%-ának felhasználása Kapcsolat Dokumentumtár Pályázatok Referenciák Önkéntes támogatás Önkéntes csapatok